x

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain 22.4.1999/523 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Säästöpankkiliitto osk

Y-tunnus: 0117011-6

Käyntiosoite: Teollisuuskatu 33, 00510 Helsinki

(Jäljempänä "järjestäjä")

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Outi Piipari

Säästöpankkiliitto osk

Teollisuuskatu 33, 00510 Helsinki

Rekisterin nimi

Hyviä tekoja –lahjoituskohteiden ehdotukset

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin. Kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan järjestäjän mahdollisiin tarkistuksiin lahjoituskohteiden tarkempia tietoja varten. Kaikki rekisteriin tallennetut henkilötiedot poistetaan heti, kun Hyviä tekoja –lahjoituskohte-ehdotukset on toimitettu paikallisille Säästöpankeille ja he ovat tehneet valintansa lahjoituskohteista 2018.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin voidaan kerätä arvontaan osallistuvan henkilön itse ilmoittamia tietoja: etu- ja sukunimi ja puhelinnumero.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin kerätään henkilötietoja ainoastaan verkkolomakkeen kautta.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Henkilötietoja ei luovuteta edelleen kolmansille osapuolille.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisterin tietoja ei siirretä EU- tai ETA-alueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteritiedot säilytetään asianmukaisesti suojatussa palvelimessa ja ovat vain Järjestäjän ennalta määrittelemien henkilöiden käytettävissä. Rekisterin tietoja säilytetään siihen saakka, kunnes Hyviä tekoja –lahjoituskohte-ehdotukset on toimitettu paikallisille Säästöpankeille ja he ovat tehneet valintansa lahjoituskohteista 2018.

Anna äänesi

Paikalliset Säästöpankit ympäri Suomen ovat jakaneet jo Säästöpankkien alkutaipaleelta lähtien voittovarojaan lähialueidensa tukea tarvitseviin kohteisiin.

Uusien lahjoituskohteiden etsintä on parhaillaan käynnissä. Etsimme nyt lahjoituskohteita vuodelle 2018 ja haluamme kuulla, mikä oman paikkakuntasi kohde on juuri sinun sydäntäsi lähellä. Ehdotuksilla on iso painoarvo, kun Säästöpankit tekevät vuoden mittaan päätöksiä voittovarojen jakamisesta. Äänestys on käynnissä 15.4. asti.

Alla pääset tarkastelemaan omalle paikkakunnallesi ehdotettuja lahjoituskohteita. Voit antaa äänesi niin monelle ehdotukselle kuin haluat. Jos toivomaasi kohdetta ei ole vielä ehdotettu, niin jätä oma ehdotuksesi sivun alaosassa olevan lomakkeen kautta

Ehdota kohdetta

Lisää toivomasi lahjoituskohde täyttämällä lomake 15.4.2018 mennessä. Jokaisella ehdotuksella on merkitystä.

Listalta löytyvät Hyviä tekoja – paikkakunnat. Henkilökohtaiset yhteystiedot tarvitaan vain mahdollisten lisätietojen varalta. Ehdotusten tehneiden nimiä ei julkaista missään.

Täytä kaikki kentät.

X Säännöt